Passende & gerichte coaching

Coaching gericht op Hoogsensitiviteit

Op weg naar een bewustwording dat er een verschil is tussen jou en veel anderen, is in de begeleiding vaak al een belangrijk keerpunt in de beleving en acceptatie van de eigen sensitiviteit. En ook de kennisname dat erbij hoort weleens overprikkelt te raken, de behoefde te hebben je terug te trekken, dat je andere wensen hebt in contacten met anderen en ook in jouw vrijelijk. Vaak wordt er tot met deze keerpunt nogal negatief over gedacht. Dat hoeft niet!

Hoe meer mensen de kwaliteiten van hoogsensitiviteit weten te benutten, hoe minder klachten zich ontwikkelen. Dat geld natuurlijk ook andersom. Zodoende richten wij ons in de Coaching op het vergoten van de kwaliteiten. Dat betekent o.a. ook het vergoten van het zelfvertrouwen waardoor stress en/of zelfs de burn-out vermindert.
De schakelaar omzetten, kijken wie je nu echt bent, wat wel voor jou werkt en waar je wel je kracht in kunt vinden. Dat kan veel meer genot toelaten in jouw leven en je bevrijden van veel gedachten van hoe je zou moeten zijn. Gun jezelf de vrijheid om jezelf te zijn en jouw leven te leven. Ik gun het jou!

Prijzen

(incl. voor- en na-bereiding van sessies; excl. btw)
Per 60 min. € 85,00
Per sessie (90 min.) € 127,50

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op. Vijf sessies kunnen al een groot verschil maken!

Vergoeding van de verzekeraar

Coaching is een investering in jezelf, in je welzijn en in het welzijn en de rust van jouw gezin.
Afhankelijk van je aanvullende verzekering worden de kosten door een aantal zorgverzekeraars gedeeltelijk vergoed. Informeer hiernaar bij jouw ziekenkostenverzekeraar.
Steeds meer werkgevers vergoeden de coachingkosten van hun werknemers. Ik zou je willen aanraden om dit bij je werkgever na te vragen. Jouw welzijn en functioneren worden sterk beïnvloed door je gezin, en andersom. Als het hier goed gaat, profiteert ook je werkgever van een betere prestatie van jou!