Passende & gerichte coaching

Moeders

Iedere moeder kan het beamen. Moeder zijn, is een uitdagende rol en hard werken. Van de slapeloze nachten met je kleine baby, de tijd daarna van zorgen en verzorgen en de emotionele rollercoasters waar je vaak doorheen gaat. En dan hebben we het nog niet gehad over de stress in de puberteit en de liefdes-, geld- en werkproblemen van de oudere kinderen. Moeders spelen in elke fase in het leven van hun kinderen een waardevolle rol. Bij hoogsensitieve kinderen is dit niet anders. Het werk van de moeder en de emotionele inbreng is juist bij hoogsensitiviteit niet te onderschatten.

Moeders en hooggevoeligheid
Ben jij moeder en hoogsensitief? Of is jouw kind hoogsensitief? En zijn er ook nog andere gezinsleden? Dan kan er extra druk op jou als moeder liggen bij de opvoed- en begeleidingstaken binnen het gezin. Dat, en invloeden van buitenaf, kunnen de balans thuis behoorlijk op zijn kop zetten. Dit kan weer tot gevolg hebben dat jouw kind zich terugtrekt of juist uitbarstingen vertoont, wat wederom de dynamiek in huis nog meer in disbalans brengt.

Maar waar moet je beginnen?

  • Wil jij weer beter contact met jezelf?
  • Wil jij meer inzicht in je rol als moeder?
  • Wil jij overeenstemmen met jouw verhaal en jouw gevoelens als moeder?
  • Wil jij een beter intuïtief contact met jouw kind?
  • Wil jij het anders en meer ontspannen thuis?

Begin nu met het werken aan jezelf en breng meer rust in jouw leven. Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.